fbpx

Curios de ce am făcut până acum?

Mai jos îţi prezentăm unele dintre proiectele în care ne-am implicat şi de care suntem mândri

Gomag

În cadrul proiectului am scanat spațiul de birouri cu scopul de a utiliza serviciul pentru managementul intern al firmei.

 • Suprafața scanată - 200mp
 • Timp de executare - 3h
 • Livrare - 48h de la scanare
Cere ofertă

Hotel Plaza – Târgu Mureş

Am realizat un tur virtual 3D pentru Hotel Llaza, un hotel de lux situat în centrul orașului.

Am scanat o suprafață de 2.500 mp, cuprinzând recepția, lobby-ul, restaurantul, barul, sala de conferințe, spațiul wellness și 10 camere de diferite categorii. Am finalizat scanarea în 4 zile și am livrat turul virtual în 7 zile de la scanare. Turul virtual este interactiv și oferă o perspectivă de 360 de grade asupra spațiilor hotelului, evidențiind calitatea și eleganța serviciilor oferite.

Cere ofertă

Luxury Travel

Tururile virtuale pot servi drept instrument de promovare pentru agențiile de turism și destinațiile turistice. Prin oferirea unor experiențe virtuale captivante și autentice, agențiile pot atrage interesul potențialilor clienți și îi pot convinge să viziteze destinația în viitor.

 • Suprafața scanată - 180mp
 • Timp de executare - 2h
 • Livrare - 5 zile de la scanare
Cere ofertă

SunRai Village

De la momentul în care am pășit în proprietatea lor, am fost întâmpinați cu un zâmbet cald și o ospitalitate desăvârșită.

În interiorul casei, am fost impresionați de arhitectura tradițională și de atenția la detalii. Camerele sunt absolut superbe, cu un design elegant și un confort deosebit.

Toate facilitățile au fost impecabile și bine întreținute. Pe lângă cazare, am avut oportunitatea de a explora împrejurimile și am descoperit peisaje impresionante și comunități locale care încă păstrează tradițiile lor unice și fascinante.

 • Suprafața scanată - 680mp
 • Timp de executare - 5h
 • Livrare - 5 zile de la scanare
Cere ofertă

Livada Bunicului Argeş

O oază de relaxare ce servește cultura Munteniei prin arhitectura și detaliile specifice.

 • Suprafața scanată - 900mp
 • Timp de executare - 7h
 • Livrare - 5 zile de la scanare
Cere ofertă

Hygge Hut

Am realizat un tur virtual 3D pentru Hygge Hut, o casă de vacanță sustenabilă în Vama, care oferă oaspeților o grădină și facilități de grătar. Am scanat o suprafață de 700 mp, cuprinzând livingul, bucătăria, dormitoarele, băile și terasa. Am finalizat scanarea în 4 ore și am livrat turul virtual în 7 zile de la scanare. Turul virtual este interactiv și oferă o perspectivă de 360 de grade asupra spațiilor casei, evidențiind stilul și confortul oferite. Scopul scanării a fost de a promova Hygge Hut ca o destinație ideală pentru cei care caută relaxare și natură.

Cere ofertă

Casa Memoriala George Enescu

Am realizat un tur virtual 3D pentru Casa Memoriala George Enescu, locul unde s-a născut marele compozitor și dirijor român. Am scanat o suprafață de 500 mp, cuprinzând casa părintească, cuptorul, mobilierul, obiectele personale și partiturile muzicale ale lui George Enescu. Am finalizat scanarea în 3 ore și am livrat turul virtual în 7 zile de la scanare. Turul virtual este interactiv și oferă o perspectivă de 360 de grade asupra spațiilor muzeului, evidențiind atmosfera copilăriei lui George Enescu. Scopul scanării a fost de a promova Casa Memoriala George Enescu ca un monument istoric și cultural, care păstrează memoria și moștenirea artistică a lui George Enescu.

Cere ofertă

Green Village
(Săli de conferință)

Am realizat un tur virtual 3D pentru Green Village, un resort situat în Delta Dunării, care oferă servicii de evenimente și wellness. Am scanat o suprafață de 700 mp, cuprinzând trei săli de conferință, dotate cu echipamente moderne și cu o capacitate totală de 300 de persoane. Am finalizat scanarea în 4 ore și am livrat turul virtual în 7 zile de la scanare. Turul virtual este interactiv și oferă o perspectivă de 360 de grade asupra sălilor de conferință, evidențiind spațiul și lumina naturală. Scopul scanării a fost de a promova Green Village ca o locație ideală pentru evenimente de tip corporate, private sau foto video.

Cere ofertă

Caju by Joseph Hadad

Am realizat un tur virtual 3D pentru restaurantul Caju, un restaurant cu influențe mediteraneene, condus de celebrul chef Joseph Hadad. Am scanat o suprafață de 200 mp, cuprinzând sala de mese, barul, bucătăria și terasa. Am finalizat scanarea în aproximativ 2 ore și am livrat turul virtual în 7 zile de la scanare. Turul virtual este interactiv și oferă o perspectivă de 360 de grade asupra spațiilor restaurantului, evidențiind atmosfera și gustul oferite. Scopul scanării a fost de a promova restaurantul Caju ca o destinație culinară de excepție, care îmbină tradiția și inovația.

Cere ofertă

Aşteptăm mesajul tău

Fie că doreşti să colaborăm sau că doreşti mai multe informaţii, ne poţi contacta oricând, la orice oră.

Contactează-ne